April 15, 2024

Predarea Amplasament “Centura Sud” va avea loc miercuri. Lucrari de asfaltare, construire trotuare si rigole au loc in Tauti si pe strada Gh.Doja

Contractulย “Executare lucrari Centura de sud” si “Ordinul de Incepere al lucrarilor” au fost semnate de catre primarul localitatii Floresti, Horia Sulea, iar miercuri 25 mai, este programata “Predarea de Amplasament”.

centura, tauti, doja, lieu 008centura, tauti, doja, lieu 009

Astfel, miercuri, in prezenta beneficiarului lucrarii (Primaria Floresti) si al executantului (SC DIFERIT SRL), toti detinatorii de retele si utilitati publice – Electrica, E.ON, Compania de Apa Somes SA, CTP Cluj-Napoca, Societati Cablu TV si Internet – vor semna documentele prin care sunt de acord pentru inceperea propriu-zisa a CONSTRUIRII “CENTURII SUD”.

centura, tauti, doja, lieu 011centura, tauti, doja, lieu 012centura, tauti, doja, lieu 013centura, tauti, doja, lieu 014

Dupa parafarea actelor, SC DIFERIT va trece la organizarea de santier si aducerea utilajelor, inclusiv la amplasarea unei statii de beton.

In aceasta dimineata, primarul Horia Sulea s-a intalnit cu reprezentantii SC DIFERIT pe drumul de ocolire, care i-au confirmat ca lucrarile vor incepe imediat cum toate documentele sunt parafate.

centura, tauti, doja, lieu 020

De altfel, angajatii SC DIFERIT au montat deja indicatoarele prin care conducatorii auto sunt anuntati de inceperea lucrarilor!

centura, tauti, doja, lieu 023

Sat Tauti – rigole, trotuare, asfalt; str. Gh. Doja (Floresti) – trotuare, asfalt, reparatii camine canalizare!

Angajatii SC CRIDOV SRL desfasoara lucrari in satul Tauti. Se lucreaza la construirea de rigole ape pluviale si trotuare, iar pe anumite portiuni a fost turnat un prim strat de asfalt. De maine, daca vremea permite, vor debuta si lucrarile de reparatii la drumul principal, dupa Manastirea Tauti.

centura, tauti, doja, lieu 004centura, tauti, doja, lieu 005centura, tauti, doja, lieu 006

Pe strada Gheorghe Doja (Floresti), pe aleile dintre bloucuri, se lucreaza la amenajarea de trotuare si curatirea canalelor colectoare ape menajere.

centura, tauti, doja, lieu 026

Nu este exclus ca in urmatoarele zile Compania de Apa Somes SA sa-si extinda lucrarile.