December 7, 2023

Street FOOD Festival, festivalul care a adus aromele interesante și preparatele apetisante aproape de gurmanzi și pofticioși, dă startul evenimentelor și anul acesta. Unsprezece orașe se vor putea bucura și delecta cu preparate de street food și cu specialități culinare din diferite zone ale lumii, ne informeaza CLUJLIFE.com.

La Cluj-Napoca, Street FOOD Festival va avea loc în perioada 9-12 mai, pe Aleea Stadionului. Ediția de anul acesta se anunță a fi una senzațională care are la bază dorința noastră, a oamenilor, de explorare și de descoperire.

Astfel că, întreaga zona de festival este gândită ca fiind un punct de intersecție culturală și culinară între diferite regiuni ale lumii.

Timp de patru zile, participanții se vor simți ca-n Italia, Mexic, America sau Asia, cu mâncarea, decorul și vibe-ul de acolo, doar că fără pașaport. American Dream, Little Asia, Cabrones, La Vita e Bella, Green Village, How Much is the Fish și All in for Food sunt zonele care așteaptă să fie explorate și descoperite de către clujenii curioși și pofticioși.

Decorul, activitățile, muzica și inclusiv truck-urile cu mâncare vor fi specifice fiecărei zone în parte, ba ai mult, fiecare zonă va avea diferite activități tradiționale și momente artistice specifice.

Pentru ca experiența de festival să fie una completă, anul acesta la Street FOOD Festival avem parte de și mai multă muzică bună. Noutatea este că scenele se mută în stradă, mai aproape de public, pentru că muzica bună trebuie să fie exact acolo unde oamenii se simt bine.

Artiști precum Moonlight Breakfast, Robin and the Backstabbers, Byron, The Mono Jacks, Taraf de Caliu, Lucia and Muse Quartet, Moon Museum și Soul Serenade vor putea fi urmăriți la Street FOOD Stange, scena principală, în timp ce diferite manifestații artistice și de muzică live vor avea loc în mai toate punctele cheie din zona festivalului.

Iubitorii de muzică electronică se pot bucura și ei pentru că la Street FOOD Festival avem și VRTW Area cu dj-ii lor cunoscuți, dar și o zonă dedicată artiștilor locali unde vor fi prezenți: Digital Love, Blanilla, ZO, Le minion, Gopo și mulți alții.

Mai multe amanunte pe CLUJLIFE.com