April 12, 2024

PMP ne propune un candidat cu scoala, cu multa scoala, pentru alegerile prezidentiale

Conducerea PMP a adoptat prin vot propunerea lui Traian Băsescu de a-l susține  Theodor Paleologu drept candidat al partidului  la alegerile prezidențiale.

”Candidatul PMP la alegerile prezidențiale este Theodor Paleologu. Purtatorul de cuvânt al campaniei prezidențiale si al partidului este Mihail Neamțu”, s-a anunțat pe contul de Facebook al PMP.

Președintele de onoare al PMP, Traian Băsescu, l-a prezentat pe Theodor Paleologu conducerii partidului ca propunere a sa pentru candidatura la alegerile prezidențiale. Băsescu susține că Paleologu ”îi poate încurca” pe Dan Barna și Viorica Dăncilă astfel încât măcar unul dintre ei să nu mai ajungă în turul II. În plus, fostul șef al statului l-a propus pe Mihail Neamțu ca purtător de cuvânt al PMP.

Președintele de onoare al PMP, Traian Băsescu, l-a prezentat pe Theodor Paleologu conducerii partidului ca propunere a sa pentru candidatura la alegerile prezidențiale. Băsescu susține că Paleologu ”îi poate încurca” pe Dan Barna și Viorica Dăncilă astfel încât măcar unul dintre ei să nu mai ajungă în turul II. În plus, fostul șef al statului l-a propus pe Mihail Neamțu ca purtător de cuvânt al PMP, citat de G4media.ro.

”Sper ca Toader  să-i încurce rău pe Barna și pe Dăncilă și încurcatul ăsta ar putea face ca niciunul dintr ei să nu intre în turul II (…) Neamțu extrem de impetuos, va trebuie să se pondereze că nu trebuie să omoare pe nimeni în campanie”, a spus Traian Băsescu

”Așa cum suntem, am trecut de fiecare dată pragul, dar l-am trecut cu sufletul la gură, trebuie să recunoșteți și nu se știe când apare accidentul”, a avertizat președintele de onoare înainte de a ieși din sală.