February 21, 2024

Petitie Online pentru “Desfiintarea Politiei Floresti pentru ca oricum nu fac nimic”!

Un cetatean din Floresti a redactat o Petitie Online prin care solicita “Desfiintarea Politiei Floresti pentru ca oricum nu fac nimic”!

Gelu Pop, autorul petitiei, ne ofera trei exemple in care a avut de-a face cu politistii floresteni si de fiecare data ajutorul acestora ar fi lasat de dorit.

Mentiune: Prin lecturarea textului se deduce ca ar fi vorba de Sectia 6 Politie Rurala Floresti si nu de Politia Locala, aflata in subordinea Primariei. Autorul petitiei nu ne explica despre care Politie at fi vorba, de “cea adevarata” (M.A.I.) sau de ‘locala/comunitara.”

“A fost a 3-a oara cand am apelat la Politia Floresti. Odata ca mi-au spart casa si mi-au furat chestii cand eu eram la munca. M-am dus la politie si nici macar nu au venit sa vada locatia.

Cu o mutra sictirita mi-au spus ca se vor ocupa. 2 ani mai tarziu am fost sunat ca au prins niste hoti care mai dadusera cateva zeci de spargeri. Pe care poate nu le faceau daca gaborii de aici isi faceau treaba. Apoi cand vecinii imi puneau muzica la maxim politia Floresti mi-a spus ca ei nu au ce face si sa ma ocup eu. Iar cand am fost agresat in autobuz si am fost sa depun plangere din nou s-au spalat pe maini.

Cu tupeu mi-au zis ca trebuia sa aduc eu faptasul ca ei nu au cum sa-l caute pe camerele video din autobuz. De ce ? Pentru ca nu vor muschii lor. Asa ca pentru ce ne trebuie post de politie in Floresti ?

Ca niste nesimtiti sa ia un salariu pe nimic? Cu sau fara acest punct de politie suntem la fel: singuri și trebuind sa ne aparam noi ca nu are nimeni cine altcineva.

Deci ii mai tinem pe nesimtitii astia sau le gasim de lucru la un privat sa vada ce inseamna sa muncesti cu adevarat? Si nu pe salarii nesimtitie si pensionare la 40 de ani dupa ce ai frecat menta.”

Gelu Pop    Contactați autorul petiției

https://www.petitieonline.com/desfiintarea_poliiei_floreti_jud_cluj_pentru_ca_oricum_nu_fac_nimic?fbclid=IwAR1KcEPmMDQiX8PgEIOfmAno0itt0kGlooUXTZxIeaPaluwuQSZlwxp5dys