Thu. May 26th, 2022

Au inceput lucrarile de reabilitare a DN1. Imagini si amanunte!

In noaptea de marti spre miercuri (20-21 august), angajatii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) / Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Cluj au inceput lucrarile de reabilitare a DN1.

S-a decopertat asfaltul pe ambele sensuri de mers: Giratoriu (Primarie) pana la intersectia cu strada Cetatii (zona Complexul Vechi), respectiv pe sensul de mers spre Gilau pana la intersectia cu strada Cuza Voda, in imediata apropiere cu Restaurantul-Pensiunea “Il Milanese”.

In aceasta noapte, conform spuselor primarului Horia Sulea, lucrarile de decopertare a covorului asfaltic vor continua spre Cluj.

“Vor ca in pana in dimineata zilei de joi sa ajunga cu decopertarea asfaltului in zona BMW, poate chiar si mai departe. Cei de la DRDP Cluj mi-au transmis ca pana in dimineata zilei de sambata intentioneaza sa decoperteze asfaltul pana la intrarea in Cluj si sa asfalteze bucata de drum de la Il Milanese si pana la intrarea in municipiu. Sper ca vremea sa tina cu ei”, a declarat primarul Sulea.

Ce implica lucrarile:

  • Covoare asfaltice cu MAS16 cu frezare 4 cm și marcaje rutiere pe tronsonul DN1 km 481+500 – 486+500).
  • Lucrările de construcție a drumurilor vor avea loc până pe 8 octombrie. Administratorul DN1, CNAIR / DRDP, a anunțat de asemenea că executantul va începe lucrările cu decopertarea stratului de asfalt existent, toate lucrările urmând a avea loc pe timpul nopții

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11