May 21, 2024

Pe somnorosul asta l-ati trimis in Senatul Romaniei!

Senatorul Mihai Gotiu, USR, calca intr-un fel anume pe urmele unui alt senator cu vechi state de servicii in Parlament, liberalul Marius Nicoara. Spre deosebire de mai vechiul sau coleg, care a fost surprins in timp ce viziona un filmulet cu o “tailandeza in plina actiune”, Mihai Gotiu a fost rapus de “zeul somnului” in sedinta in care se discuta Bugetul Romaniei pe 2017.

Imbracat ca “dracu”, asta e o alta discutie, Gotiu este vicepresedintele Senatului (n.red. deja e cam mult!) si a ajuns in Parlamentul Romaniei si cu ajutorul voturilor acodate de catre floresteni.

USR, in Floresti, a obtinut la SENAT 26,3%, dupa PNL cu 33,7%. Pe 11 decembrie, pentru Alegerile Parlamentare, au votat 7.759 de floresteni.

“Mă obosește această procedură a bugetului care e o cacealma. Am zis că e mai bine să mă odihnesc un pic. Am zis să mă odihnesc un pic până când trece partea asta. E dreptul lor să doarmă în plen, fiecare face ce dorește. Dacă o să mi se mai facă somn, o să mai dorm. Prefer să fiu atent la momentele care contează. Am colegi care mă atenționează”, a fost reacția senatorului clujean pentru A3.

Ulterior, pe pagina sa oficiala de Facebook, senatorul a venit cu clarificari despre acest incident:

“După ce am stat cinci zile și nopți treji ca să ne asigurăm că PSD nu face vreo măgărie și în Parlament, un pesedist m-a surprins azi când am închis ochii, pentru câteva clipe, în Senat. Suntem vânați de pesediști pentru orice, o bâlbă, o clipire, o neatenție, ăsta e costul unei opoziții pe bune. Dacă ăsta este prețul pe care trebuie să-l plătesc pentru zecile de ore de veghe, îmi asum să facă Gâdea și Badea (și cei ca ei) mișto de mine, accept.
Nota bene: Am reușit și să trec un amendament la buget pentru Cluj. Nu e puțin lucru. Revin”
, a fost mesajul lui Goțiu.