Mon. Feb 6th, 2023

Pe moment, e STIREA Verii/ Curtea de Apel Cluj anuleaza conditionarea participarii la evenimente de vaccinare sau test negativ la Covid!

Curtea de Apel Cluj a anulat hotărârea Guvernului privind condiționarea participării la spectacole, nunți, botezuri, competiții sportive sau alt gen de evenimente de prezentarea de către participanți a dovezii vaccinării sau a unui test negativ Covid-19.

„Respinge excepțiile lipsei de interes a reclamanţilor şi lipsei de obiect a acţiunii. Admite în parte acțiunea formulată şi precizată de reclamanţii KMK şi MG. Respinge cererea de intervenţie în favoarea pârâtului Guvernul României de către Ministerul Afacerilor Interne.

Anulează în parte HG nr. 531/2021 astfel cum a fost modificată de HG nr. 580/2021 în privinţa următoarelor dispoziţii: Anexa 2 art. 3 ind. 1, iar la Anexa 3 articolul 1 pct. 5,6,7,12,13,18,20,22,27 şi art. 6 punctele 2,4,9 doar în privinţa condiţionării participării de prezentarea dovezilor menţionate la art. 3 ind. 1 al anexei 2. Menţine celelalte dispoziţii ale acestor articole. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare”, se arată în soluția pe scurt a Curții de Apel Cluj, potrivit clujust.ro.

Decizia curții poate fi însă contestată.

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11