Thu. May 26th, 2022

Party Land, o mica oaza de copilarie in inima Florestiului1 (Advertorial)

Party Land Cluj/Floresti, strada Avram Iancu nr. 276, implineste 3 ani de existenta. Deschis in primavara lui 2013, scopul initial al Party Land-ului a fost de a suplini lipsa spatiilor de joaca si al creselor din Floresti.

party land 3

Dan Maier, administrator Party Land Cluj/Floresti, considera ca in acesti patru ani a reusit sa le ofere copiilor din Floresti locul perfect de… joaca, iar parintilor timpul necesar activitatilor zilnice si siguranta ca micutii lor sunt intr-un spatiu curat si supravegheati.

“Party Land Cluj/Floresti s-a deschis in primavara lui 2013 si in primul an s-a adresat cu precadere copiilor de pana in 3 ani, ca un spatiu care sa suplineasca lipsa unei crese. De dimineata si pana la ora 16.00, Party Land a functionat ca o mini-cresa, iar dupa aceasta ora ca spatiu destinat petrecerilor pentru copii. Din pacate, dupa un an de zile, in urma discutiilor pe care le-am avut cu parintii, am constatat ca lipsa trotuarelor de pe strada Avram Iancu ii impiedica pe acestia sa-si aduca micutii la joaca. Le era imposibil sa ajunga la Party Land altfel decat cu autoturismele. In aceste conditii, am fost nevoit sa renunt la orarul de dimineata, spatiul fiind destinat exclusiv petrecerilor pentru copii si sala de dans”, ne-a declarat Dan Maier.

dan-maier-220x300 (1)

In cei aproape patru ani de existenta, Party Land Cluj/Floresti a gazduit aproximativ 400 de petreceri juvenile.

“Numarul de evenimente organizate aici a crescut de la an la an si nu pot decat sa le multumesc tuturor celor care au apelat la serviciile noastre. Un gand de multumire le adresez pe aceasta cale si partenerilor nostri gradinita Mickey Mouse, sotilor Anca si Stefan Simonca Tarta, Pizzerilor Delys si Amore, Cofetariilor Casa Matis si Castelul Piticilor, fotografilor Nicu Chereches, Ionut Rosu si Alin Puscas, iar doamnelor un sincer La Multi Ani cu ocazia zilei de 8 Martie”.

party land 4

In viitorul imediat apropiat, Party Land Cluj/Floresti intentioneaza sa gazduiasca ateliere de creatie si spectacole de teatu de papusi.

(Advertorial)

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11