Fri. Dec 2nd, 2022

CTP a pus in vanzare cardurile de calatorie pentru sitemul de ticketing din Cluj

Compania de Transport Public Cluj anunță punerea în vânzare, începând cu 1 martie, a cardurilor de călătorie pentru sistemul de ticketing.

aparat ticketing_1

Potrivit unui comunicat al CTP, cardurile sunt disponibile, inițial, la Biroul de Abonamente al companiei de pe Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 79A, urmând ca pe parcursul lunii martie să se deschidă şi celelalte Centre de vânzare: Primăria Centrală, Primăria Grigorescu, Primăria Zorilor, Primăria Iris, Primăria Someşeni, Biroul de Abonamente CTP din Piaţa 1 Mai.

”Cardul de călătorie este un card contactless pe care se pot încărca titluri de călătorie de tip abonament, bilet şi portofel electronic la automatele stradale şi la Centrele de vânzare. Validarea este obligatorie pentru fiecare călătorie şi se face prin apropierea cardului de validator şi menţinerea lui pentru circa două secunde, până la afişarea mesajului de confirmare a validării”, se precizează în documentul remis presei.

În prima etapă se vor putea achiziţiona pe card bilete de timp, bilete de călătorie şi abonamente integrale valabile în Cluj-Napoca, conform listei următoare:

ctp(1)

Reprezentanții CTP spun că în viitor se vor putea achiziţiona titluri de călătorie metropolitane, precum şi cele gratuite şi cu reducere.

De asemenea, călătorii sunt anunțați că vor putea achiziţiona în continuare abonamentele actuale pe suport de hârtie. Cele două sisteme vor funcţiona în paralel până la adaptarea completă a călătorilor la noul sistem de vânzare şi validare electronică a titlurilor de călătorie.

sursa si foto: citynews.ro

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11