April 18, 2024

O oaie moarta, scoasa din canalizarea din Floresti. Vezi imagini!

In Floresti, deseori, cetatenii reclama ca li se infunda canalizarea, mai ales in cazul unor ploi torentiale, iar “vinovatii de serviciu” spre care se indreapta exclusiv injuraturile sunt angajatii din administratia locala.

canalizare-178canalizare-180

In cursul serii de ieri (n.red. martie, 1 noiembrie), pe strada Avram Iancu, in zona restaurantului AS si al imobilului situat la numarul 156, 7 angajati ai Companiei de Apa Somes SA, condusi de catre inginerul Ovidiu Vidrean, ridicau capacele caminelor pentru desfundarea canalizarii, in urma telefoanelor primite de la locuitorii din zona.

canalizare-182

“Daca nu este prea tarziu pentru dumneavoastra ar fi bine sa veniti pana aici pentru a vedea ce am scos din canalizare. Pe langa o multime de carpe, pampersi si pet-uri am scos si o oaie moarta”, asa a sunat invitatia inginerului Ovidiu Vidrean de a fotografia animalul mort scos din canalizarea de pe DN1!

canalizare-184

Imaginile sunt elocvente. Mai trebuie mentionat doar ca oaia avea capul retezat, pentru ca proprietarul acesteia sa nu poata fi identificat dupa crotalul prins pe ureche.