Wed. May 25th, 2022

UPDATE// Minora a fost gasita!// O fată din Cluj-Napoca este dată dispărută. Aţi văzut-o?

O fată în vârstă de 12 ani, din Cluj-Napoca a plecat de acasă, vineri, 26 aprilie 2019, în jurul orei 12.00 și este de negăsit.

UPDATE// Luni (29 aprilie, ora 19.00)// Minora Matei Alia Maria a fost gasita in cursul zilei de luni. Conform stiridecluj.ro, fata este audiata de catre politisti in prezenta parintilor, pentru a se afla unde a fost si ce a facut din data de 26 aprilie (vineri).

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 26 aprilie 2019, în jurul orei 12.00, minora MATEI ALIA MARIA, în vârstă de 12 ani și 10 luni, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat singură de la domiciliu, iar de atunci nu este de găsit.

Fata dispărută are aproximativ 150 cm înălțime, circa 50 de kg, ochi căprui, păr brunet, lăsat puțin peste umeri, drept, faţa ovală, fără semne particulare.

 

La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni tip jeanși de culoare neagră, tricou de culoare alba cu desene în zona pieptului, pantofi de material textile de culoare maro, un fîș de culoare neagră și avea un ghiozdan de culoare albastru deschis.

 

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11