Tue. Sep 27th, 2022

Liberalii clujeni confirma incidentul pliantelor false. Vinovatii au fost exclusi din partid!

Organizația Tineretului Liberal (TNL) anunță vineri într-un comunicat de presă că i-a exclus pe cei doi lideri TNL Cluj prinși în flagrant de USR când distribuiau pliante mincinoase despre alianța USR PLUS.

Cei doi lideri locali, Cristian Ciută și Alex Piticar, au fost prinși de USR în timp ce distribuiau fluturași cu sigla USR PLUS în care se suținea că alianța vrea să impună avortul obligatoriu și că nu susține proprietatea privată.

Comunicatul integral al TNL:

Tineretul Național Liberal dezaprobă iniţiativa avută de doi foști membri ai filialei TNL Cluj-Napoca, de a difuza pliante cu citate controversate din declaraţiile unor membri ai Alianţei USR-PLUS.

Această acţiune individuală reprobabilă nu reflectă spiritul şi comportamentul Tineretului Naţional Liberal şi din nefericire nu a fost niciodată adusă în atenţia Biroului Executiv al TNL.

Menționăm că aceasta acțiune vine în contradicție flagrantă cu strategia de campanie hotărâtă de echipa de campanie a Partidului Național Liberal.

Deoarece acţiunea individuală a celor doi foşti colegi nu a fost dezbătută şi asumată în forurile de decizie ale TNL, iar consecinţele acestor acţiuni au adus grave prejudicii imaginii şi prestigiului Tineretului Naţional Liberal, Biroul Executiv al TNL a luat decizia, în unanimitate, de a-i exclude pe cei responsabili din rândurile Tineretului Naţional Liberal.”

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11