Fri. Dec 2nd, 2022

Ne cerem scuze, l-am citat pe H.P.S., ca toata presa clujeana, si am fost pacaliti!

In urma cu trei zile, v-am informat ca DN1 intra in reparatii capitale pe intreg tronsonul DN1 de pe raza localitati Floresti, in urma unei afirmatii oficiale facute de catre catre edilul localitatii Floresti, pe pagina domniei sale de facebook.

Declaratia DOMNIEI SALE, din 21 august 2018:

Administratorul DN1-E60 (str Avram IancuFloresti, CNAIR prin DRDP va proceda la reabilitarea caii de comunicatie. Acest lucru, potrivit conducerii DRDP Cluj, se va incepe dupa 15 septembrie, cand formalitatile de achizitii publice vor fi finalizate. Va fi vorba de strat nou de asfalt si marcaje plus, mai mult ca sigur, refacere rigole.

Da, poate ca nu e tocmai cea mai buna perioada, da, va fi un strop de deranj, insa reabilitarea unei artere cu un asemenea trafic (cel mai mare din tara, de altfel) nu se poate executa fara un deranj. Sunt insa absolut convins ca noi, administratia locala, alaturi de Politia Locala, DRDP si mai ales Politia Nationala, vom gasi solutii care sa limiteze cat mai mult posibil deranjul”,

Iata ce decalara Radu BARNUTIU, director DRDP , 23 august 2018, ASTAZI:

“Eu cred că este o mică neînțelegere. Nu știu de unde are domnul primar informația asta sau de unde a apărut pe site-ul primăriei. Noi, anul acesta, avem în program să facem între Izvorul Crișului și înainte de Gilău, doar pe această porțiune să facem covor asfaltic. În jurul datei de 15 septembrie vom începe lucrările pe tronsonul respectiv, dar nu în Florești”, a spus şeful de la Drumuri.

Aflat in Delta Dunarii, alaturi de 16 consilieri locali, toti cu familiile (n.red. membrii familiilor si-au platit Hotelul, etc), la studii administrative, in urma unui HCL aprobat in primavara acestui an, primarul Florestiului vine cu o explicatie:

“Dragii mei dragi, aşa cum spuneam, CNAIR prin DRDP Cluj, administratorul DN1-E60-Avram Iancu, va interveni pe calea respectivă de comunicaţie – asfaltare, refacere rigole, marcaje. Aşa cum spuneam, după 15 septembrie. Şi, iată, dorinţa va (N.RED. V-A !!!!!!!!!!) fost ascultată. Se va începe reabilitarea nu dinspre Est (municipiu), ci dinspre Vest. Aşa că, în funcţie de condiţiile meteo şi ritmul de lucru (se va veni dinspre Huedin spre Floresti), pe UAT Floreşti se va interveni în iarna 2018/primăvara-vara 2019

EROARE!

FLORESTI24.ro ISI CERE SCUZE PUBLICE FATA DE CITITORII SAI PENTRU PUBLICAREA ACESTEI INFORMATII”:

http://fl24.acfasolutions.com/2018/08/21/nu-e-gluma-dn1-intra-in-reparatii-dupa-15-septembrie-doar-dupa-aceasta-data-si-a-gasit-drdp-sa-si-caute-de-lucru/

P.S.

  • Promitem: De acum, de pe facebook-ul primarului, nu vom cita sau publica decat informatii care au indeplinit “3”zile de minuni “pamantesti si ancestrale”.

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11