May 22, 2024

Atribuire acord cadru pentru serviciile de deszăpezire a drumurilor judetene din judetul Cluj

Consiliul Judetean Cluj, prin intermediul Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat al Judetului (DADPP), a semnat acordul cadru avand ca obiect prestarea serviciilor de deszăpezire a drumurilor judetene din judetul Cluj.

Astfel, în urma procedurii de licitatie deschisă, au fost declarati următorii castigători:

Pentru LOTUL 1: Ofertantul declarat castigător este Drumuri  si  Poduri Judetene Cluj SA;

Pentru LOTUL 2: Ofertantul declarat castigător este Drumuri  si  Poduri Judetene Cluj SA;

Pentru LOTUL 3: Ofertantul declarat castigător este SC Bema Prodserv SRL cu tert sustinător  SC Maxi Prest RCE SRL;

Pentru LOTUL 4: Ofertantul declarat castigător este Drumuri  si  Poduri Judetene Cluj SA;

Pentru LOTUL 5: Ofertantul declarat castigător este SC Diferit SRL.

Semnarea acestui acord cadru este o dovadă în plus a preocupării constante a forului administrativ judetean fată de starea infrastructurii rutiere judetene si un pas spre normalitate. Astfel, avand selectati operatorii care vor actiona pe drumurile judetene în sezonul rece, vom putea asigura o circulatie normală, în conditii specifice anotimpului”, a declarat domnul Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

În baza acordului cadru, care are o valabilitate de patru ani, principalele activităti ce vor fi îndeplinite de către firmele castigătoare sunt: pregătirea drumurilor pentru sezonul de iarnă, aprovizionarea cu materiale pentru combaterea lunecusului, deszăpezirea mecanizată, precum si transmiterea unor informări privind starea drumurilor judetene.