Wed. May 25th, 2022

Mihai Curteanu: Opriți haosul imobiliar din Florești!

Mihai Curteanu, PSD Florești cere administrației locale oprirea haosului imobiliar,acesta critică în termeni duri lipsa unui PUG valabil și emiterea pe banda rulantă a autorizațiilor de construcție.

,,Domnilor consilieri,domnule primar opriți haosul imobiliar care a pus stăpânire pe comuna Florești cu largul concurs al dumneavoastră.
Datorită lipsei unui PUG valabil ,comuna Florești a căzut pradă rechinilor imobiliari fără a fi protejată în nici un fel de către administrația publică locală care emite pe bandă rulantă autorizații de construcție,iar în consiliul local se votează puz-uri cu o majoritate covârsitoare.
Domnule primar,stimați consilieri, dumneavoastră reprezentați cetățenii comunei dumneavoastră și aveți obligația de a-i proteja în fața acestor generatori de profit .
Vedeți dumneavoastră locuitorii comunei sunt acei oameni care v-au acordat votul de încredere în speranța că,dumneavoastră le veți reprezenta interesele în deliberativul local,sunt acei oameni cărora le refulează canalizarea în apartamente, le pică curentul de minim trei,patru ori pe săptămână,sunt acele mămici care împreună cu copii lor sunt supuse zilnic riscului de a fi accidentate din cauza lipsei trotuarelor,sunt părinții acelor copii care se joacă prin moloz și maldăre de pământ din cauza lipsei locurilor de joacă.
Ei dragii mei dragi ca sa citez un clasic în viață acesta este Florești-ul real nu cel utopic din planșele de campanie ,acesta este Florești-ul care azi se află pe marginea unei prăpastii împins fiind de către dumneavoastră.
Cred cu tărie că e momentul să conștientizați fiecare dintre dumneavoastră că haosul imobiliar din Florești trebuie oprit,comuna are nevoie stringentă de o viziune urbanistică sănătoasă care poate crea un climat plăcut pentru desfășurarea vieții cotidiene,,

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11