July 19, 2024

Kaufland si Mega Image investesc in Floresti!

Pe pagina personala de facebook, primarul Horia Sulea ne anunta ca retailerul Kaufland s-a decis sa deschida un supermarket in Floresti, pe strada Eroilor, pe o parcela de teren aflata intre Brutaria Dralem si Piata Agroalimentara Floresti.

 

Deasemenea, primarul confirma informatia pe care am publicat-o in exclusivitate pe data de 9 mai: http://fl24.acfasolutions.com/2017/05/09/exclusiv-pepco-deschide-magazin-in-floresti-pe-strada-eroilor/.

Biroul de Urbanism din cadrul Primariei Floresti a si eliberat, se pare, autorizatia de construire a Kaufland Floresti in baza “Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „Elaborare P.U.D. – Construire imobil tip Supermarket și magazine pentru produse din carne și brânzeturi, accese auto și pietonale, trotuare, amenajări exterioare, sistematizare verticală , reclame pe fațade și în parcare, pilon publicitar luminos, împrejmuire perimetrală, branșamente la utilități și organizare de șantier”,situat în localitatea Florești, str.Eroilor, f.n., beneficiar pe Handru Elisabeta Viorica, Handru Ioan, Mocan Viorel Ioan, Mocan Eugen, Mocan Dumitru, Mocan Gheorghe Vasile, Pop Maria, Mocan Romulus; proiect aprobat in cadrul sedintei de C.L. Floresti din data de 6 aprilie.

Horia Sulea, tot pe facebook, ne mai informeaza “un nou punct SIGUREC de colectare selectivă deșeuri (tip PET și doze Al) se va deschide în colaboare cu Primăria Florești, în parcarea magazinului Carrefour de pe Eroilor, iar Mega Image se pregateste sa deschida un supermarket pe strada Avram Iancu, zona sensului giratoriu de la Primărie/Scoala Gimnaziala Gheorghe Sincai”.

3 thoughts on “Kaufland si Mega Image investesc in Floresti!

  1. Foarte frumos (o spun ironic) ! Sa le ingramadeasca pe toate acolo, lângă piață, de parcă acolo-i buricul pământului. Pe noi, cei din zonele mai îndepărtate, ne poate lua dracul, chiar dacă unii suntem vârstnici, alții bolnavi, alții le au pe amândouă. Noi putem căra ca animalul.

    1. Ei, retailerii, se ingramadesc. Nu-i obliga nimeni, poate decat…VADUL, sa investeasca pe strada Eroilor!

Comments are closed.