February 21, 2024

Incepe celebrul Targ de la Negreni. Ce recomandari primim din partea Jandarmeriei Cluj!

Efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la manifestarea intitulată „Târgul tradiţional de la Fechetău” organizată în comuna Negreni, judeţul Cluj în perioada 06 – 10  octombrie a.c..

negreni-targ

Pentru buna desfăşurare a acestui eveniment, la care organizatorul estimează prezenţa a peste 15.000 mii de participanţi, Jandarmeria, alături de celelalte structuri ale Ministerul Afacerilor Interne au luat măsuri suplimentare în vederea asigurării şi menţinerii ordinii publice, prin intensificarea acţiunilor de patrulare şi acţiuni preventive, atât în proximitatea locului de desfăşurarea a evenimentului, cât şi în zonele de cazare şi pe traseele care converg către locaţia evenimentului.

Pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică şi pentru prevenirea unor fapte antisociale sau de natură penală, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor fi prezenţi în zona unde se vor desfăşura manifestările, la care se preconizează prezenţa unui număr mare de persoane.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca le recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, etc.) şi a celor de valoare şi să evite conflictele cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice. În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.