Wed. May 25th, 2022

Incep inscrierile la atelierele de la Lollyboom !

De mâine, 28 mai 2016, LollyBoom dă startul înscrierilor la ateliere. Anul acesta, ca și anul trecut, activitățile vor fi multe și diverse. Printre activitățile ce vor avea loc putem enumera: ateliere de desen, pictură, de gătit, ceramică, activități de tras cu arcul, teatru, muzică, dans, cățărări, face-painting etc.

Înscrierile online îi ajută pe părinţi să asigure locul dorit copiilor lor la ateliere/workshop-uri, pentru că din păcate, locurile sunt limitate. Pentru participarea la ateliere și workshop-uri, recomandăm să se facă înscrierea celor mici aici: http://www.lollyboomfestival.com/ateliere/. Numărul maxim de activități la care un copil poate fi înscris este de două pe zi. Dacă, totuși, nu reușiți accesați site-ul, înscrierile se pot face și la festival în limita locurilor disponibile.

Pe langa ateliere puteţi gasi si alte activități pentru divertisment: spectacole de magie, jocuri, concursuri, teatru de păpuși, grădinărit, croitorie, reciclare creativă, plus multe altele.

LollyBoom

Vă așteptăm pe toți în Parcul Central din Cluj-Napoca în perioada 1-5 iunie la LollyBoom – festival de mare avengură dedicat întregii familii

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11