May 23, 2024

UPDATE: ora 14.00 – Dezbaterea are loc miercuri – Primarul Horia Sulea isi cheama contracandidatii la dezbatere electorala. Pe cine propunem sa modereze dezbaterea?!?

Pe una dintre paginile sale de facebook, primarul localitatii Floresti, dl. Horia Sulea, le-a adresat contracandidatilor sai invitatia de a participa la o dezbatere electorala.

predare amplasament 012

UPDATE: ora 14.00 – Dezbaterea publica anuntata pentru marti 31 mai, este reprogramata pentru ziua de miercuri 1 iunie 2016, incepand cu ora 17:00, la Casa de Cultura din Floresti, str. Avram Iancu nr 142. Modificarea datei dezbaterii publice a fost decisa dupa ce majoritatea candidatilor si-au exprimat preferinta si disponibilitatea pentru ziua de miercuri. Asteptam toti florestenii interesati in a-i cunoaste pe candidatii inscrisi in cursa electorala pentru functia de primar al comunei Floresti.

“Ii invit pe toti candidatii la functia de primar al Comunei Floresti, la o dezbatere publica in fata alegatorilor, marti (31.05.2016) de la ora 17.00, la Casa de Cultura Floresti (str. A. Iancu nr.142). Sunt asteptati toti cei care vor sa adreseze intrebari candidatilor!”

In invitatia adresata, primarul Horia Sulea nu mentioneaza care vor fi regulile dezbaterii si nici cine este moderatorul.

In aceste conditii si pentru ca timp pentru stabilirea tuturor “amanuntelelor” mai este, Cotidianul Electronic FLORESTI24.ro ii propune edilului localitatii Floresti si celorlalti sase (6) contracandidati ai sai ca aceasta dezbatere eletorala sa fie moderata de catre doua doamne, ambele cu domiciliul in Floresti.

Este vorba despre Irina GASPAR – realizator TVR Cluj, matinalul “Buna Dimineata, Transilvania!” – si Iulia UNGUREANU – cunoscuta in special prin postarile sale pe Facebook si rareori laudative la adresa administratiei locale.

Asteptam cu interes raspunsurile la propunerile noastre!