March 23, 2023

In Poligonul mic, angajatii SC Natanael Com Serv SRL si-au spalat betonierele, iar politistii locali le-au aprobat efortul printr-un salut din mers!

O dubla golaneala s-a petrecut in dimineata zilei de vineri, 8 martie, in Poligonul mic (Floresti, strada Tautiului). Mai multi angajati ai firmei de constructii Natanael Com Serv SRL au spalat betonierele dupa turnarea placilor de beton, iar doi politisti de la Locala, sesizati de catre dl. Marius Paraschiv in speranta stoparii ilegalitatii, au considerat ca fapta nu se incadreaza in categoria infractiunilor.
“In jurul orei 09.47 am sunat la Politia Locala pentru a reclama ca in Poligonul mic se spala betoniere. Doi politisti au venit in zona relativ repede, dupa aproximativ 15 minute, insa nu le-au facut nimic acelor muncitori. I-au salutat din mers si au plecat. Cel putin 8 betoniere au fost spalate in dimineata zilei de vineri. Imaginile sunt elocvente”, ne-a scris Marius Parschiv.
Spre seara zilei de 8 martie, Marius Paraschiv a vorbit cu primarul Horia Sulea (n.red. edilul nu se afla in localitate) caruia i-a furnizat informatii, fotografii si imagini video cu “munca prestata” de catre angajatii respectivei firme de constructii, respectiv cu “atasamentul” fata de lege etalat de catre cei doi agenti la Politia Locala.
In completarea celor transmise de catre Marius Paraschiv, in aceasta dimineata d-na Oana Blaga ne-a trimis alte imagini cu golaneala muncitorilor firmei SC Natanael Com Serv SRL.
Acum, in locul unde au fost spalate betonierele solul este…beton!
A fost sesizata si Garda de Mediu, iar noi suntem in asteptarea unui raspuns din partea primarului Horia Sulea.


Codin SAMOILA

P.S.1. Primaria Floresti are si un ADMINISTRATOR PUBLIC, in persoana fostului comisar de politie dl. Stefan Goia. Din informatiile noastre, conform atributiilor de servici, de activitatea Politiei Locale se ocupa…dl. Goia. Pe scara ierarhica, binenteles!


P.S. 2. Multumim d-nei Oana Blaga si d-nului Marius Paraschiv!