May 28, 2023

Accident de circulatie incheiat cu un scandal monstru in zona locuita de catre romi. Jandarmii sunt acuzati ca ar fi batut un minor!

Un accident de circulatie in care victima a fost o fetita de 6 ani s-a incheiat cu un scandal monstru in Floresti, in zona locuita de catre minoritatea roma, pe strada Simion Barnutiu.

”Luni seara, pe strada Simion Barnutiu, din Floresti, s-a produs un accident rutier cu o victima (minora de 6 ani accidentata). La fata locului s-au adunat multi curiosi, iar patru persoane au devenit agitate, agresive si au tulburat ordinea si linistea publica. La fata locului au fost solicitate echipaje de politie si jandarmi pentru a nu degenera situatia, iar cei patru (doi barbati si doua femei) au plecat de la fata locului”, au precizat anchetatorii pentru stiridecluj.ro

In cursl diminetii de marti, doi barbati au fost depistati si condusi la Sectia 6 Politie Rurala, in baza unor mandate de aducere.

Unul dintre martorii accidentului, Rafael Moldovan, sustine ca politistii si jandarmii ar fi batut un minor de 15 ani.

Martorul a si postat pe facebook un text (n.red. injurios!) insotit de imagini cu baiatul care, spune el, ar fi fost batut de catre jandarmi.

Nu a fost depusa nicio plangere in acest sens! Persoana care considera ca politistii sau jandarmii au avut un comportament abuziv are posibilitatea și chiar o indrumam să formuleze o  sesizare  pentru a se verifica aspectele semnalate”, mentioneaza Biroul de presa al Politiei Cluj.