In fata la LIDL, un taximetrist a omorat in aceasta dimineata un cal!

Credem ca suntem in asentimentul dumneavoastra cand afirmam ca problema cailor lasati liber prin Floresti nu a fost rezolvata, desi unii proprietarii ai acestora au fost identificati si amendati de catre politistii locali.

In plus, pe timp de vara facebook-ul e plin de postari si imagini cu cai surprinsi pe aleile si parcarile din Floresti. Lumea s-a cam SATURAT!

Confiscarea cabalinelor credem ca este singura solutie, dar pentru ca acest lucru sa se intample trebuie rezolvata TRANSPORTAREA si “CAZAREA” lor in conditii decente.

Dar pana atunci, in aceasta dimineata, in jurul orei 6.15, un taximetrist a accidentat mortal un cal, nelegat la un atelaj, in fata la LIDL.

Taximetrisul a sustinut in fata politistilor ca s-a trezit cu animalul in fata masinii si nu l-a mai putut evita, lovindu-l in plin. Ceva viteza tot avea. Credem.

 

 

1 thought on “In fata la LIDL, un taximetrist a omorat in aceasta dimineata un cal!

  1. La aprox.5.35 am trecut prin zona si era o caruta cu un cal,imediat langa noua constructie (pe locul spalatoriei)masina de politie,politie din Floresti.si ceva pe jos,n–am apucat sa vad….oricum la10-15 m de giratoriu nu cred sa fi avut viteza peste cea legala admisa

Leave a Reply

Your email address will not be published.