Thu. Dec 1st, 2022

Horia Sulea: “Florestiul are un punct de colectare deseuri din constructii, deseuri voluminoase, deseuri reciclabile si textile. GRATUIT!”

Florestiul are incepand de ieri un punct de colectare deseuri din constructii, deseuri voluminoase, deseuri reciclabile si textile.
Administratia publica florestena vine in sprijinul florestenilor si contribuie activ la protejarea mediului ionconjurator. Incepand de astazi, 18 septembrie 2020, Primaria Comunei Floresti cu sprijinul operatorului de salubritate RDE Harghita, pune la dispoziția cetățenilor cu domiciliul in Comuna Floresti, un centru de colectare pentru deșeurile provenite din constructii, renovari, precum si deseurile voluminoase si cele reciclabile.
Pe pagina de facebook, primarul Horia Sulea ii informeaza pe cetateni ca depozitarea deseurilor enumerate mai sus este GRATUITA!
Cetățenii pot duce zilnic, GRATUIT, între orele 9-18 deșeuri din constructii (materiale din constructii, lemn, piatra, metal, etc), deseuri voluminoase (mobilier, saltele, etc) și deseuri reciclabile (hartie/carton, plastic, sticla), precum si deseuri textile (haine) la centrul amenajat special in acest sens în zona din spatele complexului de agrement tip aqua park de langa raul Somesul Mic, zona baraj.
Astfel cetățenii nu vor mai fi îngrijorați de faptul că nu au unde sa duca deșeurile provenite din constructii, renovari, etc”, a scris primarul H. Sulea pe pagina de facebook.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11