May 21, 2024

Horia Sulea convoaca Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta si Consiliul Local in sedinta de indata!

Marti, 31 ianuarie, va fi o zi INTERESANTA pentru Floresti. Pentru GUNOAIELE CARE ZAC IN FLORESTI.

Primarul Horia Sulea a convocat Comitetul Local de pentru Situatii de Urgenta pentru instituirea STARII de Alerta. ORA 09.00!!!

Daca Situatia de Alerta va fi APROBATA aceasta va fi supusa examinarii de catre Institutia Prefectului Judetului Cluj. De unde, conform spuselor primarului Sulea, se asteapta un raspuns afirmativ.

Daca prefectul Gheorghe Vuscan nu va da un raspuns afirmativ sau va amana acordarea acestuia…situatia Florestiului se muta in biroul acestuia pentru ca altfel nu vor putea fi luate in discutie urmatoarele DECIZII din C.L. Floresti.

  • De la ora 16.00, la sediul primariei Floresti, edilul a convocat o sedinta de indata a CONSILIULUI LOCAL FLORESTI (N.RED. ACTIONAR IN SC QUATRO ECO SALUB!!!) cu urmatoarea ordine de zi:
  1. Retragerea UAT Comunei, prin autoritatea deliberativa Consiliul Local, din ADI Gelu Voevod, entitate juridica care a delegat gestiunea serviciului de salubritate pe raza celor patru comune componente.
  2. Retragere a Comunei Floresti, prin autoritatea deliberativa Consiliul Local, din SC Quatro Eco Salub SRL.
  3. Revocare a HCL privind majorarea capitalului social al SC Quatro Eco Salub SRL unde Consiliul Local este asociat (oricum, majorarea nu a produs absolut nici un efect, decizia luandu-se dupa exercitiul bugetar aferent 2016, acum neexistand inca buget aferent 2017 si implicit nevirandu-se nici o suma).

In finalul sedintei de C.L. Floresti se va lua in discutie si gasirea unui alt operator de salubritate.

 

  • http://www.floresti24.ro/2017/01/30/magnifica-quatro-eco-salub-a-ramas-fara-director-executiv/
  • http://www.floresti24.ro/2017/01/30/sc-strict-prest-srl-jenucu-veressalprest-va-opera-in-floresti-in-locul-quatro-eco-salub-ramane-de-vazut/

Codin SAMOILA

P.S. FLORESTI 24.RO nu are si nu va avea niciun contract de publicitate – PE FATA SAU SUB PRES – cu un OPERATOR de SALUBRITATE!!!