Sun. Feb 5th, 2023

Horia Sulea: “Adunarea Generala a Comunelor nu trebuie gazduita de Hotelul RIN” Vezi motivul!

Marele miting din Bucuresti a fost stricat ieri noapte de o mana de huligani membri ai galeriilor echipelor de fotbal Dinamo si Rapid. Cum Dinamo este condus de Ionut Negoita, membru PSD si patron Hotelul RIN, fratele lui Robert Negoita, primar de sector si cu dosar penal, primarul Florestiului afirma ca nu va participa la Adunarea Generala a Comunelor din Romania care urmeaza a avea loc la Hotelul Rin, in perioada 19-22 februarie.

“Avand in vedere informatiile potrivit carora galeria celor de la Dinamo a atacat fortele de ordine de la mitingul PASNIC din Bucuresti, starnind violente si denaturand caracterul si mesajul manifestatiilor, sunt nevoit a lua atitudine.

Clubul Dinamo este condus de Ionut Negoita, membru marcant PSD si patron la Hotelul RIN, fratele mult mai cunoscutului membru PSD Robert Negoita, persoana care ar beneficia direct de Ordonantele date in miez de noapte de Guvernul Grindeanu.

Adunarea Generala a Asociatiei Comunelor din Romania va avea loc in perioada 19-22 februarie la Bucuresti, HOTEL RIN.

Imi rezerv dreptul de a nu participa la aceasta Adunare Generala in locatia amintita ca forma de protest fata de actiunile josnice si nedemocratice la care asistam chiar in aceste momente.

Cer reprezentantilor comunelor membre in Asociatia Comunelor sa ia in considerare gestul meu si sa il urmeze. Sau, cel putin, sa se schimbe locatia.

Este nepermis ca, in baza informatiilor detinute acum, in baza a ceea ce se intampla acum la Bucuresti, noi, primarii comunelor sa ne intalnim la Hotel Rin.”

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11