Wed. May 25th, 2022

Guvernul a alocat 322 de milioane de lei pentru Programul “Rabla”. Vezi cand incepe!

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a anunţat, vineri, suma de care va beneficia în acest an programul Rabla, mentionând că aproximativ 35.000 de persoane fizice şi juridice vor putea să achiziţioneze o maşină nouă.

Programul Rabla va beneficia în acest an de suma de 322 milioane de lei, ceea ce înseamnă că aproximativ 35.000 de persoane fizice şi juridice vor putea să achiziţioneze o maşină nouă, a spus ministrul Gavrilescu.

“Vă informez că au fost adoptate de Guvern sumele pentru proiecte de interes de naţional. La Programul Rabla suma este de 322 milioane de lei. Asta înseamnă că aproximativ 35.000 de români vor putea să îşi achiziţioneze o maşină nouă şi nu numai persoanele fizice, dar şi persoanele juridice vor putea să acceseze Programul Rabla”, a anunţat, vineri, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, la finalul şedinţei de Guvern.

Ea şi-a exprimat speranţa că în jur de 5 – 6 aprilie va fi lansat Programul Rabla clasic, pentru care prima de casare va fi de 6.500 de lei.

“Continuăm şi anul acesta reînnoirea parcului auto cu maşini nepoluante, maşini 100% electrice sau hibrid plug in sau hibrid, pentru care Guvernul a adoptat suma de 93 milioane de lei, buget care va putea să fie accesat atât de persoanele fizice, cât şi juridice”, a mai spus ministrul Mediului.

Sursa: AGERPRES.ro

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11