February 21, 2024

Fodor Claudiu-Lucian în fruntea listei la Consiliul Local Gilău din partea Partidului Mișcarea Populară

Partidul Mișcarea Populară se pregătește să își ia locurile cuvenite în Consiliul Local Gilău prin domnul Fodor Claudiu-Lucian, locul 1 pe listă, urmat de Bîlc Virgil și o echipă capabilă să aducă proiecte practice pentru dezvoltarea localității Gilău.

Proiectele candidaților la Consiliul Local Gilău din partea Partidului Mișcarea Populară sunt: atragerea de investitori strategici cu scopul de a crea noi locuri de muncă, susținerea creării unui departament în cadrul Primăriei pentru atragerea de fonduri europene pe domenii concrete de dezvoltare economică a localității și o serie de inițiative care să îmbunătățească infrastructura localității Gilău.

Comuna Gilău este un punct de circulație intensă în județul Cluj și deține obiective turistice vizitate de oameni din întreaga țară, astfel se cere o administrație locală care cunoaște potențialul comunei și știe cum să o valorifice. Fodor Claudiu-Lucian, candidatul la Consiliul Local Gilău din partea Partidului Mișcarea Populară va propune proiecte de promovare a turismului pe raza localității, în special în zona de munte. Un alt proiect pe lista candidaților PMP la Consiliul Local Gilău este elaborarea unui program de identificare a terenurilor intravilane ale Primăriei Gilău , în scopul atribuirii tinerilor căsătoriți cu posibilități materiale reduse (parcele a câte 500 mp). Echipa PMP la Consiliul Local Gilău își propun rezolvarea urgentă a următoarelor probleme: îmbunătățirea calității transportului în comun, susținerea introducerii în subteran a rețelelor electrice și de comunicație în toată comuna, continuarea sistematizării în satele aparținătoare a rețelelor de apă, canal și gaz cât și amenajarea unei baze sportive performante și multifuncționale. Propunerea candidaților PMP la Consiliul Local Gilău este o administrație locală performantă și eficientă în rezolvarea solicitărilor cetățenilor.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.