Tue. Dec 6th, 2022

Floresti/ Primarul a inceput sa spuna neadevaruri si il mai si “ajuta” cei care ii scriu textele!

Pe pagina de facebook, primarul Florestiului a postat in aceasta dupa-amiaza un “text masiv”, insotit de cateva fotografii facute la “marea smecherie”, prin care anunta “DOUA NOI SPATII DE JOACA INAUGURATE in FLORESTI”!

Textul primarului, scris de altii, banuim, este plin de MINCIUNI!

Spatiile de joaca mentionate – “unul pe 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗣𝗼𝗿𝗶𝗶, iar celalalt in zona 𝗖𝗲𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗙𝗲𝘁𝗲𝗶” – EXISTAU. Si nu de ieri, alaltaieri, ci de cativa ani buni.

Pe la mijlocul textului, ca sa vedeti ce fraieri sunt scribalaii primarului, se afirma ca “Parcul de pe Porii este REAMENAJAT”!!!

Deci, el EXISTA, nu a fost construit de actualul edil.

In ultima fraza a textului, primarul ii invita pe “parinti sa se bucure alaturi de copilasi de aceste doua parcuri inaugurate”… acum cativa ani (n.red. ne repetam intentionat), si modernizate acum, prin inlocuirea unor module de joaca, pavarea solului cu dale cauciucate si montarea de camere video.

Foto Arhiva de la INAUGURAREA Parcului din ANL. De acum cativa ani!

Foto Arhiva de la lucrarile de construire a Parcului ANL. De acum cativa ani!

Iata textul primarului:

Două noi spații de joacă inaugurate în Florești!
Copiii comunei Florești se pot bucura de două noi parcuri de joacă: unul pe 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗣𝗼𝗿𝗶𝗶, iar celălalt în zona 𝗖𝗲𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗙𝗲𝘁𝗲𝗶. Știți că Floreștiul este cea mai tânără și educată comună din România și este o comunitate cu familii tinere și, implicit, mulți copii care au nevoie de locuri de joacă. Și eu sunt părinte, ca și voi, și știu cât de important este ca micuții noștri să beneficieze de aceste parcuri de joacă în aer liber.
Parcul de pe strada Porii este reamenajat, are o suprafață de 426 mp, este dotat cu un ansamblu de joacă pentru copiii între 2-12 ani, cățărătoare pentru copiii între 3-12 ani, hintă dublă, groapă cu nisip, pavaj de cauciuc, pentru siguranța celor mici, dar și 10 bănci de parc, pentru ca însoțitorii micuților să îi poată supraveghea.
Spațiul de joacă din zona Cetatea Fetei are o suprafață de 584 mp, este dotat cu 8 echipamente de joacă interactive, printre care, balansoare simple și pe arcuri, leagăne și tobogane, băncuțe de pe care părinții își pot supraveghea copilașii, coșuri selective de gunoi, pentru a responsabiliza atât copiii, cât și adulții care îi însoțesc. Iar, pentru siguranța celor mici, parcul este pavat cu pavele de cauciuc.
Ambele parcuri beneficiază de camere de supraveghere pentru ca toți copiii, dar și adulții să se simtă în siguranță.
Cred că (N.red. prepozitia “cu”, nu “că”) tărie în astfel de proiecte, fie ele de reamenajare sau construire, deoarece acestea sunt esențiale pentru dezvoltarea durabilă și continuă a unei comunități moderne.
Așadar, dragi părinți, vă invit să vă bucurați alături de copilașii voștri de aceste două parcuri recent inaugurate!”

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11