Wed. Feb 8th, 2023

Floresti// O mama a 9 copii, din postura de chiriasa, a furat din doua apartamente: aragaz, frider, aspirator, vesela, lenjerii de pat, perdele. A fost condamnata pentru abuz de incredere!

O femeie, mamă a nouă copii, care in luna octombrie a anului 2018, a închiriat două apartamente în Florești, de unde a furat și vândut mai multe bunuri bunuri, a fost condamnată pentru abuz de încredere.

„La data de 19.10.2018 organele de poliţie din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizate de către persoana vătămată cu privire la faptul că la data de 15.10.2018, a constatat că din apartamentul al cărui proprietar este, situat în localitatea Floresti,  locatarul  i-a sustras mai multe bunuri şi obiecte din imobil: aragaz, aspirator, perdele, 2 perne, 2 pături, 2 lenjerii de pat, veselă, cauzându-i un prejudiciu de 2.000 lei”, potrivit actele depuse la dosar si publicate de catre portalul REJUST.ro.

In 2019, luna martie, femeia s-a mutat într-un alt apartament închiriat, iar în 6 mai 2019 proprietarul a fost contactat de compania care furnizează internet și cablu TV, care a arătat că urmează să deconecteze serviciile arătate întrucât nu s-a achitat contravaloarea acestora. 

După ce a încercat fără succes să contacteze chiriașa, proprietarul s-a deplasat la apartament împreună cu un martor, unde a constatat că femeia a plecat iar din interiorul acestuia lipsea frigiderul. Totodată, persoana vătămată a constatat ca în apartament erau distruse şi degradate mai multe bunuri.

Instanța Judecătoriei Cluj-Napoca a tinut cont că inculpata are 9 copii, dintre care 8 sunt minori. si a considerat că o pedeapsă suficientă ar fi obligarea la plata unei amenzi penale pentru abuz de încredere, calculată la 4.000 de lei, plus plata despăgubirilor către cei doi proprietari, în sume de 2.000 și respectiv 3.000 de lei. Decizia a fost luată în urmă cu două zile de către Judecătoria Cluj-Napoca și poate fi atacată cu apel în zece zile de la comunicare.

Sursa: REJUST.ro

 

 

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

test11