Mon. Dec 5th, 2022

Floresti// Live pe Facebook la volanul unei masini neinmatriculate. Soferul nu avea nici permis!

Trei tineri de etnie roma au fost depistati de politisti duminica seara in timp ce faceau drifturi in zona barajului Floresti. Masina nu era inmatriculata, soferul nu avea permis, dar faceau live pe Facebook.

La data de 16 august a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au vizualizat o serie de imagini apărute pe o platformă de socializare, cu privire la o persoană care se deplasa pe DN1-E60, din direcţia Floreşti spre Gilău, cu un autoturism în stare avansată de deteriorare şi fără a avea plăcuţele cu numărul de înmatriculare montate.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind efectuate.

Astfel, la scurt timp, autoturismul a fost depistat pe strada Barajului, din localitatea Floreşti. 

Poliţiştii au procedat la legitimarea conducătorului auto, un bărbat de 32 de ani, din comuna Căpusu Mare. În urma verificărilor, s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere, iar autoturismul nefiind înmatriculat”, informează IPJ Cluj.

În cauză se efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea a unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.

1 thought on “Floresti// Live pe Facebook la volanul unei masini neinmatriculate. Soferul nu avea nici permis!

  1. Politicienii români nu fac nimic pentru civilizarea țiganilor. De mici, copiii de țigani sunt învățați să fure, să cerșească, nu sunt trimiș la școală etc.

Comments are closed.

test11