Wed. Feb 8th, 2023

Floresti// Din 2 iunie, deseurile menajere vor fi ridicate de catre AVE Bihor in asociere cu RDE Harghita!

Primaria Floresti a organizat licitatia pentru atribuirea serviciului de ridicare si selectare a deseurilor menajere, iar aceasta a fost castigata de catre SC AVE Bihor in asociere cu RDE Harghita. Ca sa vezi, Strictprestul a pierdut Florestiul, acum cand activititatea parea sa mearga bine. Fara sincope!

Potrivit site-ului voceaclujului.ro, CIFRA de AFACERI a fost criteriul care a decis castigatorul licitatiei.

Cine sunt castigatorii colectarii deseurilor menajere din Floresti

Asocierea dintre cele doua societati, ne informeaza voceaclujului.ro, a fost conditionata de faptul că nu aveau contracte de salubrizare pentru orașe de dimensiunea comunei Florești. Mai exact, firmele operau pe localități cu 13.000 sau 15.000 de locuitori, nicidecum la o comună ca Floreștiul , cu o populație de circa 50.000 de locuitori. O problemă serioasă va fi cea a rampei de depozitare. RADP, STRICTPREST ? Sau gunoiul transbordat și dus la Oradea ? Nu știm care este legislația în vigoare. Cert este că gurile rele vorbesc vrute și nevrute, în legătură cu logistica celor care au câștigat licitația și locul unde își vor parca mașinile, câte au.”

Contactat teleonic, primarul Horia Sulea ne-a declarat ca marti, 2 iunie, de la ora 11.00, va organiza o conferinta de presa pe acest subiect.

 

 

 

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11