Sat. Jan 28th, 2023

Floresti/ Acest proiect se va realiza. “Firma comunei” este direct interesata de sapaturi si amenajari

Consilierii locali floresteni au votat ieri, in cadrul sedintei de C.L., proiectul de hotărâre privind “reactualizarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție “AMENAJARE PARC AGREMENT SPORT/ FLOREȘTI, COMUNA FLOREȘTI, str. Tăuțiului f.n., comuna Florești, județul Cluj.”
Primarul nu a participat la sedinta, insa echipa acestuia de “trombonire a populatiei” a postat urmatorul comunicat:
“Odată cu votul dat de către consilierii locali ȋn ședința de astăzi, putem demara procedurile privind organizarea licitației pentru proiectarea si execuția Parcului de Agrement si Sport ȋn Florești, care va fi realizat în zona străzii Sub Cetate!
Parcul va fi edificat pe o suprafață de peste 41.000 de metri pătrați şi va costa 23,7 milioane de lei. Proiectul va aduce comunității noi modalități de petrecere a timpului liber pe terenuri de tenis, volei, minifotbal sau badminton, piste de alergare sau pentru plimbări cu rolele, zonă de fitness și spații verzi.
In comunicat nu se mentioneaza durata lucrarilor. Mai bine asa.
P.S. Tacere totala in ceea ce priveste Modernizarea Strazii Eroilor, mai precis reluarea licitatiei, si darea in folosinta a Cresei din Pensiunea Carol, de pe strada Porii. Parca, prin luna Martie, lucrarile de amenajare a acesteia erau ca si finalizate.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11