June 16, 2024

Floresti/ 41 de candidati pentru 1 post de politist local, clasa III, debutant

Concurenta acerba, mai ceva ca la Medicina pe vremuri, pentru 1 post de politist local Floresti, clasa III, grad profesional debutant in cadrul Compartimentului Ordine si Liniste Publica.

Pe site-ul Primariei Floresti a fost publicat un “Anunt” privind “rezultatele selectiei dosarelor de inscriere la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea functiilor publice de executie vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primarului comunei Floresti”.

45 de persoane si-au inaintat dosarele pentru postul mai sus-mentionat, Comisia de Evaluare (n.red. condusa de catre Socaci Raluca Maria – Inspector principal, Directia Economica) nu a validat patru dosare.

Candidatii admisi vor sustine proba scrisa in data de 22.02.2021, ora 12.00, la sediul Primariei Floresti.

Foto Arhiva

In aceeasi zi, tot de la ora 12.00, la sediul institutiei vor mai avea loc alte doua concursuri. Florestiul mai are nevoie de un politist local, insa de “clasa I, grad profesional in cadrul Compartimentului Ordine si Liniste Publica” si de un Inspector, clasa I, grad profesional in Cadrul Compartimentului Asistenta Sociala.

Pentru politist local, clasa I, s-au inscris patru persoane. Comisia a validat trei dosare.

Doua persoane s-au inscris pentru postul scos la concurs in cadrul Compartimentului Asistenta Sociala, doarele lor fiind acceptate.

Legea pentru Protejarea Datelor cu Caracter Personal nu permite publicarea numelor candidatilor!

Astfel, candidatii sunt publicati sub forma unor coduri.

In aceste conditii, FLORESTI24.ro le sugereaza celor 19 consilieri locali, printre acestia se numara si viceprimarul, sa-si foloseasca mandatul si sa solicite Comisiei de Evaluare listele cu candidatii admisi la cele trei concursuri, pentru a afla ulterior si cine sunt CAMPIONII.

S-ar putea sa aiba surprize!