Fri. Jan 27th, 2023

EXCLUSIV/ TIFF nu vine in Floresti de amorul artei, ci pe bani. Cum i-a “fentat/mintit” primarul Pivariu pe consilierii locali!

Pe data de 4 iunie, intr-o zi de vineri, primarul Bogdan Nicolae Pivariu a convocat Consiliul Local Floresti pentru o sedinta cu caracter Extraordinar, pentru ziua de luni, 7 iunie, ora 11.00, in mediul online.

Ordinea de zi a fost alcatuita din sase (sase) proiecte de hotarari. Printre acestea, la punctul 3, a fost trecut si “Aprobarea organizarii unor evenimente cultural artistice pentru luna iulie 2021“.

Proiectul prezentat consilierilor locali si dezbatut de acestia in doua sedintii pe comisii (n.red acestea s-au desfasurat LUNI DIMINEATA, cu doua ore inainte de sedinta exytraordinara!!!), pe repede inainte si in mediul online, nu continea in referatul de prezentare niciun BUGET, pe care administratia locala ar trebui sa-l asigure desfasurarii evenimentelor cultural-artistice.

De altfel, unul dintre consilierii liberali, Bogdan Moga (n.red. considerat “mana dreapta” a primarului, care rezolva ce este mai dificil de rezolvat), intrebat fiind de un consilier de la USRPLUS daca “sunt costuri cu organizarea acestor evenimente?” a raspuns ca “nici vorba!”

Proiectul a fost aprobat de toti cei 18 consilieri prezenti la sedinta in mediul online. Un consilier liberal a lipsit, iar sedinta a fost condusa de catre Laar Andras (PNL).

 

Ei bine, pe data de 20 IUNIE, pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice, la ora 12.10 a fost publicata Oferta “Proiectii de Film in cadrul Festivalului TIFF 2021”, Ofertant Transilvania Film (RO15861017), iar dupa o ora mai tarziu, la 13.10, Comuna Floresti, din postura de Autoritate Contractanta (cod – 4485391), a confirmat achizitia pentru suma de 67.226,89 RON, adica 13.646,80 Euro!

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11