May 21, 2024

EXCLUSIV// PENNY se construieste, nu KAUFLAND, pe strada Eroilor!

Pe data de 6 aprilie a.c., consilierii locali floresteni au aprobat un H.C.L. prin care un numar de 8 persoane (Handru Elisabeta Viorica, Handru Ioan, Mocan Viorel Ioan, Mocan Eugen, Mocan Dumitru, Mocan Gheorghe Vasile, Pop Maria, Mocan Romulus) solicitau eliberarea unui PUZ-PUD privind “aprobarea documentației pentru lucrarea „Elaborare P.U.D. – Construire imobil tip Supermarket și magazine pentru produse din carne și brânzeturi, accese auto și pietonale, trotuare, amenajări exterioare, sistematizare verticală , reclame pe fațade și în parcare, pilon publicitar luminos, împrejmuire perimetrală, branșamente la utilități și organizare de șantier”, situat în localitatea Florești, str.Eroilor, f.n.

Doua luni mai tarziu, edilul localitatii Floresti a lasat sa se inteleaga ca pe acest teren, aflat intre Brutaria Dralem si Piata Agroalimentara Floresti, conform informatiilor primite din partea beneficiarilor PUZ-PUD-ului in cauza, KAUFLAND va fi investitorul.

Din pacate, insa, spunem noi, beneficiarii s-au inteles cu…PENNY, iar in urma cu cateva zile Primaria Floresti a eliberat autorizatia pentru organizarea de santier pentru o societate de constructii.

Venirea lui PENNY in Floresti a fost confirmata din trei surse credibile.

Lucrarile au inceput!