June 12, 2024

Exclusiv/ Inaugurarea magazinului JYSK Floresti va avea loc la finele lui februarie

In urma cu aproximativ 5 luni, in exclusivitate, anuntam ca Retailerul JYSK va deschide in Floresti un magazin la parterul cladirii de birouri Amareto-Euravis, strada Cetatii, aflata la acea vreme in plin proces de reconfigurare a interioarelor, respectiv de refatadizare.

Lucrarile de amenajare al magazinului JYSK se apropie de final.

Foto FLORESTI24.ro

Din informatiile noastre, inaugurarea acestuia este programata pentru ziua de 24 februarie.

Despre JYSK – Lanţ internaţional de retail care comercializează produse pentru casă și grădină şi care este deţinut de familia fondatorului original, Lars Larsen, cunoscut în Danemarca drept cel mai important comerciant care a avut întotdeauna „o ofertă extraordinară”.

În 1979 a deschis primul magazin în cel de-al doilea oraş ca mărime din Danemarca, Aarhus – unde, întâmplător, se află şi acum – Larsen avea planuri mari, dar nu şi-ar fi imaginat niciodată cât de rapid va creşte compania sa. Larsen a continuat să deschidă câteva magazine de succes JYSK Sengetøjslager (numele original al magazinului până în 2001) în diverse localități din Danemarca, iar în 1984 a deschis primul magazin în afara graniţelor, în ţara vecină, Germania.

Foto FLORESTI24.ro

În prezent, grupul JYSK cuprinde peste 3000 de magazine în următoarele 50 de ţări din întreaga lume: Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Polonia, Republica Cehă, Ungaria, Ţările de Jos, Slovacia, Germania, Austria, Elveţia, Islanda, Rusia, Canada, Groenlanda, Insulele Faroe, Estonia, Letonia, Lituania, Ucraina, Kosovo, Bulgaria, România, Franţa, Marea Britanie, Slovenia, Macedonia de Nord, Croaţia, Italia, Spania, Bosnia şi Herţegovina, Serbia, Armenia, Muntenegru, Grecia, Albania, Vietnam, Malta, Portugalia, Georgia, Bielorusia, Tajikistan, Moldova, Belgia, Kuwait, Dubai, Thailanda, Irlanda și Azerbaidjan.

Cifra anuală de afaceri a JYSK este de 4,1 miliarde euro. Creşterea este stabilă şi controlată, iar compania are peste 26.500 de angajaţi. (Wikipedia)