Mon. Dec 5th, 2022

Evolutie ascendenta a cazurilor de COVID-19 in Cluj

La Cluj, cazurile de coronavirus arată o evoluție ascendentă, conform experților de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA).

“Modul de începere a noului an școlar în septembrie va depinde de numărul de cazuri noi cumulate din ultimele 14 zile în fiecare localitate raportat la o mie de locutori. Graficul arată evoluția acestui indicator la nivelul fiecărui județ din România, respectiv pragul de 1‰”, a precizat Romanian Economic Impact Monitor (REIM), realizat de FSEGA si citat de catre zcj.ro.

Proiectul de cercetare include realizarea unei platforme online specializate, prin care experții Universității Babeș-Bolyai implicați în acest demers științific publică date relevante privind impactul economic al pandemiei COVID-19 în forma unor infografice interactive, menite să arate o imagine actualizată în timp real a situației economiei românești.

Obiectivul REIM constă în oferirea unui sprijin real factorilor decizionali din politica și economia românească prin actualizarea frecventă a analizei situației generate de epidemie și oferirea unui punct de pornire pentru realizarea unor scenarii de previziune pentru o mai bună protejare a societății, companiilor, angajaților și lanțurilor de aprovizionare din economia reală.

Sursa: zcj.ro

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11