June 16, 2024

Electric Castle Special se va desfășura pe parcursul a 10 zile, în perioada 6 – 15 august, în cadrul evenimentului urmând să aibă loc peste 400 de show-uri live. Festivalul va acapara Bonțida și centrul orașului Cluj-Napoca, 30 de locații fiind rezervate pentru desfășurarea acestei ediții speciale, informează infomusic.ro.

Biletele pentru Electric Castle Special vor deveni disponibile începând cu data de 10 iunie. Ele vor avea prețuri reduse într-o primă etapă.

Aceasta este cea mai fericită zi din ultimul an și jumătate. În perioada 6 – 15 august vom fi împreună în cadrul unui altfel de festival. Electric Castle Special este un festival unic, creat și organizat pentru perioada pe care o traversăm. (…)

Va fi intens. Ne vom întoarce la viață, la muzica live, la dans, la a te simți grozav alături de prietenii tăi”, au transmis organizatorii.

Versiunea clasică a Electric Castle se va desfășura în perioada 13 – 17 iulie 2022. Headliner-ii Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones au fost reconfirmați.

Untold, celălalt mare festival din Cluj, se va ține anul acesta în formula clasică. UNTOLD 2021 va avea loc în septembrie, fără limitare de capacitate, grație deciziei luate de Guvern de a permite organizatorilor de mari evenimente să aibă acces nelimitat la concerte, câtă vreme participanții sunt vaccinați, testați, sau au anticorpi.