May 22, 2024

Dr. Oana Munteanu ne propune Metabolic Balance, cel mai modern program pentru reglarea greutatii corporale! (Advertorial)

Medicul Specialist Oana Munteanu, Tehnician in Nutritie, ne propune cel mai utilizat program de reducere a greutatii corporale FARA INFOMETARE, FARA SUPLIMENTE ALIMENTARE, FARA MEDICAMENTE..METABOLIC BALANCE.

Pentru cei cu domiciliul in Cluj-Napoca, Floresti, Apahida, etc, consultatiile se fac saptamanal, IN FIECARE ZI DE SAMBATA, la Centrul Medical Transilvania prin programare la numarul de telefon 0745 352292.

CE ESTE METABOLIC BALANCE?

Metabolic Balance este un program pentru reglarea metabolismului pentru reglarea greutăţii corporale – realizat de medici și oameni de știință din domeniul nutriției.

dr-oana-munteanu-2

Cu ajutorul programului vă veţi adapta alimentația de până acum la un profil de nutriție sănătos, total echilibrat și realizat special pentru dumneavoastră. Baza este constituită de planul dumneavoastră personal de nutriţie, realizat în funcție de datele actuale de laborator și de informațiile personale legate de sănătate.

Cum acţionează metabolic balance?

Planul dumneavoastră individual de nutriție facilitează un echilibru metabolic între “chimia” organismului dumneavoastră și “chimia” alimentară potrivită. Nu vă veți hrăni doar cu alimentele și mineralele sănătoase și indispensabile organismului dumneavoastră, ci veți consuma într-o mai mare măsură acele alimente de care are nevoie organismul dumneavoastră, pentru o reechilibrare a metabolismului.

dr-oana-munteanu-3

// Programul de Consultatii pe luna Noiembrie //

Planul dumneavoastră ia în considerare situaţia particulară a organismului dumneavoastră, fiind realizat exclusiv pe baza datelor dumneavoastră personale.

Cum atingeţi reducerea greutăţii prin metabolic balance?

Prin planul de nutriţie personalizat furnizaţi organismului dumneavoastră toate alimentele sănătoase de care are nevoie. Alimentele nu sunt selectate în funcţie de conţinutul lor de calorii, sau de procentul de lipide, proteine şi carbohidrați. Singurul criteriu de selectare este acțiunea alimentului asupra echilibrului dumneavoastră hormonal. Astfel se stimulează metabolismul sănătos, fiind provocată o secreție adecvată de insulină. Cu ajutorul noilor reguli de alimentaţie şi de preparare foarte simplă a alimentelor vă veţi normaliza ușor și pe termen lung greutatea şi vă veți întări echilibrul hormonal.

dr-oana-munteanu-4

Care ameliorări ale sănătăţii pot fi obţinute cu metabolic balance?

Reechilibrarea pe termen lung a organismului în urma unei alimentaţii sănătoase şi echilibrate, în special în combinație cu un exerciţiu fizic adecvat, previne bolile cunoscute ale civilizaţiei. Restabilirea unui echilibru alimentar natural duce la restabilirea greutății corporale normale și a unui echilibru natural al organismului.

Totodată vă amelioraţi performanţa fizică, capacitatea de concentrare şi vă îmbunătățiți tonusul energetic. Dormiţi mai bine, vă cresc forţele fizice şi psihice, vă simţiţi în general mai sănătos, emanând vitalitate și prospețime. Prin metabolic balance® pierdeţi grăsime corporală fără a pierde însă masă musculară sau ţesut conjunctiv. Pielea rămîne fermă şi netedă.

MAI MULTE INFORMATII SI AICI:

https://www.facebook.com/metabolic.balance.oana.munteanu/ sau la numarul de telefon: 0745 – 352292

(Advertorial)