December 8, 2023

Declaratie BOMBA/ Alin Tise: “Alegerile Locale din Cluj, din 2012, au fost FRAUDATE!

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, aruncă scena politica in aer prin declarația pe care a facut-o astăzi, pe pagina personală de facebook.

Acesta susține că s-au fraudat alegerile locale din 2012, când, din postura de candidat PDL, a pierdut șefia forului administrativ județean în fața lui Horea Uioreanu (USL), la o distanță de sub 1.000 de voturi.

// N.RED. La aproximativ 4 luni de la alegerile locale, prin Cluj-Napoca, circula acest zvon. Mai mult, “carcotasii” sustineau ca Primaria Cluj-Napoca ar fi fost castigata de catre Marius Nicoara, candidat (USL), si nu de Emil Boc, ex-premier si candidat PDL. S-ar fi facut un schimb de functii: Boc la Primarie, Uioreanu la judet. //

Ce spune Alin Tișe:

„Fraudarea unor alegeri. Se discută zilele acestea despre Sectorul 1 București. Adică, altfel spus, că votul a fost furat. Înțeleg pe deplin ce însemnă să fii furat în alegeri. Nu am discutat niciodată public despre frauda/furtul electoral pe care l-am trăit și eu în alegerile locale din 2012, când aproape 130.000 de voturi ale clujenilor nu au contat.

Nu am vrut să vorbesc despre acest lucru până acum, deși știu ce și cum s-a întâmplat, când USL a câștigat la Consiliul Județean Cluj. Nu am vrut să mă victimizez niciodată, și nici să dau naștere la comentarii diverse. Da, a fost o fraudă masivă.

Știu că unii vor spune: bine, dar de ce nu ai spus nimic până acum? Și de ce nu ai făcut una sau alta? Când va fi momentul, voi dezvolta această poveste. Și anume, despre frauda făcută de unii membri USL de la acea vreme, cu complicitatea altor trădători din afara USL. Îi știu pe mulți dintre ei. Dureros, mai bine nu îi cunoșteam! Mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală și atunci cei implicați vor da socoteală. Dacă nu altfel, măcar în fața lui Dumnezeu!”