Mon. Dec 5th, 2022

Decizie rusinoasa a Telekom si Nextgen// De la 1 ianuarie 2020, intreg portofoliul Discovery (inclusiv Eurosport) e scos din Grila de Programe!

Incepând cu 1 ianuarie 2020, intreg portofoliul Discovery, format din canale precum Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC si Travel Channel, nu va mai fi disponibil in grila de programe Telekom și Nextgen.

Iata comunicatul postat pe site-ul Eurosport.ro:

“De-a lungul ultimelor luni, am depus numeroase eforturi pentru a ajunge la un numitor comun cu Telekom Romania, insa, in ciuda investitiilor noastre in continut si drepturi sportive, operatorul a refuzat o noua intelegere.

Astfel, incepand cu 1 ianuarie 2020, intreg portofoliul Discovery, format din canale precum Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC si Travel Channel, nu va mai fi disponibil in grila de programe Telekom și Nextgen. Stim cât de important este continutul nostru pentru telespectatori si ne dorim ca acestia sa aiba acces in continuare la cele mai apreciate competitii sportive de pe Eurosport, precum:

  • Premier League (cu meciurile cluburilor Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Arsenal, atât de iubite în România);
  • FA Cup;
  • Cele patru turnee de Grand Slam (acolo unde marea campioană Simona Halep va lupta pentru cel de-al treilea titlu de Grand Slam);
  • Circuitul ATP (unde jucători precum Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Tsitsipas sau Zverev luptă pentru trofee și pentru a atinge punctul culminant al sezonului – ATP Nitto Finals);
  • Jocurile Olimpice de Vară (unde Echipa Națională de Fotbal a României U21 visează la o finală și unde sportivii de la tenis, haltere, judo etc. vor lupta pentru cea mai mare recompensă a carierei de sportiv, medalia olimpică).

Ramanem deschisi negocierilor de buna credinta cu Telekom, pentru a va readuce canalele si emisiunile preferate. Pentru a putea urmari in continuare posturile noastre, va rugam contactati Telekom la 021.404.1234 sau 0766.12.1234.

Canalele noastre sunt în continuare disponibile la toti ceilalti operatori.”

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.

1 thought on “Decizie rusinoasa a Telekom si Nextgen// De la 1 ianuarie 2020, intreg portofoliul Discovery (inclusiv Eurosport) e scos din Grila de Programe!

  1. Noi deja am sunat și ne-am spus nemulțumirea. Privarea de aceste canale înseamnă privarea de ce este mai frumos, cunoaștere și sport. Suntem revoltați de aceasta decizie mai ales ca doar pe Eurosport sunt transmise săriturile cu schiurile, biat(h) lon, schitul alpin, snooker și Premier League.

Comments are closed.

test11