May 21, 2024

A început programul “Litoralul pentru toți”

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunțat lansarea unei noi ediții a programului social “Litoralul pentru toți”, perioada 22 mai – 18 iunie.

Luni, 22 mai 2023, s-a dăt “START” în ediția cu numărul 42 a programului „Litoralul pentru toți”  Turiștii se pot caza în hotelurile din stațiunile de la Marea Neagră la prețuri cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon, informează Mediafax.

Până duminică, s-au înscris în program 25 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoralul românesc, care pun la dispoziția turiștilor, în total, 4.000 de locuri de cazare pe noapte, iar până la începerea programului așteaptă să se înscrie aproximativ 50 de hoteluri care vor pune la dispoziția turiștilor, un număr de aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte.

“Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai, dar turiștii pot face deja rezervări de sejururi pentru acest program”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR.