April 18, 2024

“La data de 24.01.2017, în jurul orei 13:45, poliţiştii au fost sesizaţi telefonic, prin apel 112, de către un bărbat cu privire la faptul că a plasat un colet care conține material exploziv într-un centru comercial, din Floreşti.

VIVO panorama

Poliţiştii s-au deplasat de urgență la faţa locului și au luat primele măsuri. Astfel, a fost delimitat un perimetru de siguranță și a fost închisă, temporar, calea de acces din zona 3 a centrului.

Pentru verificări amănunțite, a intervenit echipa pirotehnică din cadrul I.P.J Cluj – Serviciul de Acțiuni Speciale, fiind folosit și echipaj canin specializat în detectarea materialelor explozive. În urma acestora, nu au fost depistate urme de material exploziv și niciun colet suspect.

Bărbatul care a făcut apelul, un tânăr de 28 de ani, din Timișoara, a fost identificat în fața centrului comercial și imobilizat. Acesta a fost condus la sediul unității de poliție pentru lămurirea aspectelor sesizate.

Întrucât bărbatul prezenta un comportament deviant, acesta a fost internat la Spitalul Județean Cluj – Secția Clinică Psihiatrie”, transmit reprezentanţii IPJ Cluj.

sursa: ziuadecj.realitatea.net