De data asta, cel penalizat a fost chiar juratul MasterChef, Adi Hadean

adrian hadeanPizzeria deținută de chef Adrian Hădean, Artizan Pizza, a fost sancționată contravențional de către Oficiul pentru Protecția Consumatorului Cluj pentru că a refuzat să îi livreze unui clujean comanda în Făget scrie ClujMedia.

“Referitor la reclamația dumneavoastră înregistrată la CJPC Cluj privind refuzul preluări unei comenzi de livrare pizza la adresa indicată, urmare accesării site-ului http://artizanpizza.ro/contact, vă comunicăm:

– Urmare acțiunii de control desfășurată în scopul cercetării și soluționării petiției dumneavoastră, aspectele sesizate s-au dovedit a fi întemeiate.

– Operatorul economic a fost sancționat contravențional, fiind dispuse măsuri de intrare în legalitate”, au precizat reprezentații OPC Cluj într-un comunicat.

Un clujean care locuiește în Făget le-a făcut o reclamație celor de la Artizan Pizza, după ce aceștia au refuzat să livreze o comandă în luna noiembrie, motivând faptul că adresa indicată “se află în colonia Făget”, stradă care face parte din municipiul Cluj-Napoca.

“Foarte urât să-ți spună operatorul că stai de ei și să-ți refuze preluarea comenzii, în condițiile în care am solicitat o livrare pe o stradă din Cluj Napoca (zonă în care toate restaurantele livrează fără probleme). Trăim în 2015, comunismul a apus, emag îți livrează gratuit și în vârf de munte!”, a fost mesajul transmis de clujean pe pagina de facebook Artizan Pizza.

“Livrăm în municipiul Cluj Napoca. Adresa dumneavoastră e în colonia Făget. E posibil să plătiți taxe la primăria Cluj, dar pentru noi, o livrare la adresa dumneavoastră înseamnă un total de 19 km. Din păcate nu ne putem asuma o astfel de distanță acum. Mulțumim”, i-au replica acestuia reprezentanții pizzeriei.

3 thoughts on “De data asta, cel penalizat a fost chiar juratul MasterChef, Adi Hadean

  1. Și dacă prelua comanda si o trimitea în Făget tot îi făcea reclamație,ca a ajuns pizza rece! De langa Sala Sporturilor pana in Faget sunt cam 9 km,iar daca prinzi si semafoarele din Faget pe rosu faci 30 min.Unul care ține neapărat sa-si facă reclamă.Este plină lumea de caricaturi care nu mai știu cu ce să iasă în evidență!Dacă își dorea intr-adevar o pizza care sa-i ajungă și repede și caldă o comanda din Zorilor.

  2. Nici mie nu mia livrat dar am mers eu acolo daca chiar am vrut să mânca de la ei ,dar români asa fac de ce sa nu ii facem rau daca putem. Urat oricum daca nu era Artizan era alta si tot asa făcea ia verificați câte puterii livrează în tot clujul e absurd sa vina din celalalt capat ă clujului cu o pizza si cand ajunge e rece si refuzi pizza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

wso shell
indoxploit shell
alfa shell
priv8 shell
sadrazam shell
k2l33d shell
bypass shell
stupidc0de shell
r57 shell
b374k shell