Mon. Jan 30th, 2023

D’ale justitiei romane/ 4 ani si 3 luni de inchisoare cu executare pentru omor, fuga de la accident si alcool la volan!

În seara zilei de duminică, 9 februarie, un șofer din Republica Moldova a provocat un accident grav pe strada Horea. Acesta a fugit alături de un pasager din mașină condusă de el, pe strada Emil Racoviță, și a intrat într-o casă.

Pe strada Horea a fost o coliziune între doua autoturisme. în urma impactului, conducătorul autoturismului care ar fi provocat accidentul (21 ani, din Republica Moldova) a fugit. A fost prins în scurt timp de polițiști pe strada Racovita. A fost testat: 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Serghei Arapu conducea autoturismul dinspre Gară înspre centru, pe strada Horea. Acesta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus. Filip Barani, conducătorul autoturismului care circula regulamentar a murit pe loc, iar părinții acestuia au fost răniți.

Serghei Arapu a fost condamnat la trei pedepse, iar Curtea de Apel Cluj le-a contopit și condamnat la final pe cetățeanul Moldovean la 4 ani 3 luni închisoare cu executare în regim de detenție.

Familia lui Filip Barani va trebui să primească despăgubiri morale în valoare de de 110.000 de euro, pentru pierderea suferită, scrie Clujust.ro.

P.S. Daca ne gandim ca Stefan Huidu a omorat trei oameni si nu a facut o zi de inchisoare… putem “stinge lumina” sau sa spunem ca in acest caz s-a facut dreptate. Cum e?

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11