April 24, 2024

Cu autobuzele scolare, copiii Florestiului au ajuns la timp si in siguranta la scoala

Introducerea de autobuze scolare in Floresti parea pana nu demult o utopie sau, in cel mai bun caz, o “bataie de cap” suplimentara atat pentru administratia locala, cat si pentru conducerea Scolii “Gh.Sincai”.

Ei bine, in aceasta frumoasa dimineata de 1 octombrie s-a dovedit ca transportul micilor elevi (n.red. ciclul primar) ai Florestiului cu autobuzele contractate de la CTP la Noua Scoala din Cartierul “Cetatea Fetei”, inaugurata concomitent cu Cresa, nu pare un lucru de nerealizat, iar “bataile de cap” pot fi eliminate in cel mai scurt timp.

Important este ca elevii au ajuns la timp si in siguranta la scoala, in fiecare autobuz aflandu-se un politist local si un inspector din cadrul Primariei Floresti. La sosire elevii au fost intampinati de cadrele didactice sau chiar de unii parinti mai grijulii/tematori.

Prezent la “micul desant scolar” din “Cetatea Fetei’, primarul Horia Sulea s-a declarat multumit de cum a decurs prima zi de transport scolar.

“Administratia locala este capabila sa faca fata tuturor provocarilor de ordin social. Astazi am dovedit ca introducerea de autobuze scolare nu este o aberatie. Daca au fost probleme acestea vor fi rezolvate rapid. Este o zi frumoasa de octombrie pentru elevii Florestiului si cred ca si pentru parintii lor”, a declarat edilul Horia Sulea.