May 21, 2024

Comunicat Primaria Floresti// Locuitorii Florestiului se vor putea debarasa de deseurile electrocasnice (echipamentele electrocasnice nefunctionale din locuinta), cu un simplu apel telefonic

In baza protocolului semnat între Primăria Florești și Ecotic floreștenii vor avea oportunitatea de a preda, într-un mod confortabil, deșeurile electrice și electrocasnice din propria locuință prin apelarea numărului de telefon 0747326842 sau 0748326842.

De asemenea, la punctul de coletare de pe str Vidului Nr 1 al Ecotic Transilvania vor putea fi aduse deșeurile mici de tip echipamente electrice și eletronice uzate, de sub 20 kg.

Pentru cele de peste 20 kg se va face o programare de ridicare a deșeurilor la numere menționate mai sus.

În altă ordine de idei, în perioada 1-3 octombrie, Caravana Ecotic se afla în Florești, pe strada Eroilor, zona SMURD.

Floreștenii vor putea face vizite prin care vor afla detalii despre importanța reciclării corecte, deșeuri ce se pot colecta, materiale ce se pot refolosi etc. La caravană se vor putea aduce deșeurile echipamente electrice și electrocansice mici, de sub 20 kg, iar pentru cele de peste 20 de kg se va putea face o programare de ridicare.

În cadrul caravanei, floreștenii vor putea opta în schimbul predării echipamentelor fie pentru tichet valoric (câte 10 lei pentru fiecare 20 kg) fie pentru a participa la o tombolă ce va avea 5 premii de câte un bon valoric de 100 lei la Dedeman.