December 4, 2023

Cristi Danileț (Judecător): “La Cluj-Napoca, nu avem școală sau liceu curat de droguri!”

In emisiunea “Servus, Cluj” de pe CityNews, judecatorul Cristi Danilet a afirmat ca in Cluj-Napoca exista, fara exceptie, droguri in fiecare scoala si fiecare liceu. “Cel mai mic consmator de droguri din oras are doar 10 ani si vine de la un liceu bun din Cluj. Imi asum ceea ce spun!”, a afirmat magistratul.

„Este un fenomen extins. Cel puțin la Cluj-Napoca, nu avem școală sau liceu curat de droguri, și îmi asum ceea ce spun. Consumul de canabis este extins în Cluj. La fiecare liceu, la fiecare școală avem consumatori de droguri. Cel mai mic are 10 ani, la un liceu bun din Cluj. Asta înseamnă că avem dealeri în zonă. Noi deja destructurăm lunar, colegii de la DIICOT și BCCO destructurează rețele”, a declarat judecătorul clujean in emisiunea “Servus, Cluj” de pe CityNews.

Danilet a amai spus ca cele doua mari festivaluri de muzica din judet aduc an de an noi clienti. Este vorvaba, evident, de UNTOLD si Electric Castle.

„Cele două mari festivaluri de aici ne aduc anual 300 de clienți, între ghilimele, în tribunale. Dincolo de consumul de canabis este consumul de pastile, extasy în special, iar tinerii din ziua de astăzi își comandă singuri droguri pe internet, își comandă drogurile acasă, și avem inclusiv comenzi de cocaină”, a mai afirmat Cristi Danilet.