Sat. Jan 28th, 2023

Cluj// Inca un accident mortal pe drumurile judetului. Doua persoane si-au pierdut viata

In aceasta dimineata, intr-un accident rutier, doua persoane si-au pierdut viata, iar o a treia persoana a ramas incarcerata. Accidentul s-a petrecut in localitatea Luncani.

“Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD (ISU Cluj și Mureș) au intervenit în această dimineață ca urmare a unui grav accident rutier produs pe raza localității Luncani, în jurul orei 7.00.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit un bărbat întins în afara autoturismului, fără semnale vitale și care a fost evaluat de medicul SAJ cu traumatisme incompatibile cu viața, și unul încarcerat în autoturism, fără semnale vitale și care, de asemenea, a fost evaluat de medicul SAJ cu traumatisme incompatibile cu viața.

Un bărbat rănit ușor a fost preluat de echipajul SMURD din Luduș pentru a fi transportat la spital”, a comunicat ISU Cluj.

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc la ora 07:02, lângă Luncani.

“Un conducator auto de 30 ani din comuna Bogata, jud. Mureș a condus un autoturism cu volan pe dreapta, pe raza localității Luncani, județul Cluj, în afara localitatii, la km 19+850 m, directia Ludus-Campia Turzii, se pare că nu ar fi apreciat corespunzator pozitia sa pe banda de circulație, a patruns pe sensul opus intrând în coliziune cu o autoutilitară.

Autoutilitara era condusă de un bărbat din loc Biharia, jud. Bihor. Persoanele decedate sunt doi bărbați de 37 si 47 ani, ambii din comun Sânger, Mureș.”, precizează IPJ Cluj.

.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11