April 15, 2024

Cresa Cetatea Fetei Floresti// Consilierii locali vor dezbate si vota modul de inscriere al copiilor. Vezi si alte proiecte ce vizeaza Cresa!

Consilierii locali floresteni vor dezbate in sedinta de joi, 19 septembrie, mai multe proiecte de hotarari ce vizeaza Cresa din cartierul “Cetatea Fetei”, recent receptionata de catre Primaria Floresti si care a putut fi vizitata, la “pachet” cu Scoala din zona ANL, cu ocazia “Ziua Portilor Deschise”.

Astfel, la punctul 11 pe Ordinea de zi a sedintei de C.L. Floresti, una cu caracter ordinar, se propune “aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Compartimentului Cresa”.

Intr-o traducere libera, cel mai probabil, este vorba si despre modul de angajare a personalului.

Din informatiile noastre, Compartimentul Cresa va numara aproximativ 40 de angajati (!), renumerati din bugetul local.

La punctul 12, de mai mare interes, credem, consilierii locali vor lua in discutie “Regulamentul de inscriere, repartizare si departajare al Copiilor in Cresa Cetatea Fetei Floresti”.

(Clic pe foto pentru imagine marita)

Cel de-al treilea proiect care vizeaza functionarea Cresei, punctul 13 pe ordinea de zi, este “aprobarea pentru anul 2019 al costului mediu lunar de intretinere si a contributiei parintilor/reprezentantii legali al copiilor care frecventeaza Cresa Cetatea Fetei Floresti”.

In cazul aprobarii lor, proiectele vor deveni aplicabile abia dupa primirea avizului juruidic din partea Institutiei Prefectului.

Comisia de “inscriere, repartizare si departajare al Copiilor in Cresa Cetatea Fetei Floresti” si de angajare personal este formata din sase (6) inspectori/functionari din cadrul Primariei Floresti, iar presedintele comisiei este Raluca Doja, director executiv.